Ett första inlägg

Satte mig för en bra stund för att skriva ett inlägg. Men så kom jag på att  jag kanske skulle ändra lite på designen. En halvtimme senare är temat det enda jag lyckas ändra. Att det ska vara så svårt?! Eller är det jag som är lite dum?
 
 
Lilleman sover som en stock efter att mamma nattat honom. Är på besök hos mina föräldrar för att få lite avlastning. För en vecka sedan for jag i backen när jag red en unghäst. Brukar inte åka av i första taget men kombinationen att jag redan åkt i backen två dagar tidigare och att hästen råkade lite olyckligt knocka mig. Tog tyvärr emot mig så gjorde illa armbågen. Av erfarenhet antog jag att det blivit en blödning i leden. Det gjorde ju ont men inte värre än att man kunde stå ut med det. Åkte ändå in till akuten efter att jag varit hemma och lämnat Theo. Bra om det dokumenteras ifall jag får problem längre fram var min tanke. Så lite förvånad blev jag när läkaren kom med röntgenbilden som visade en fraktur på ena underarmsbenet. 
 
 
Så nu går jag runt med armen i mitella och är sjukskriven från föräldraledigheten. Har lite Theo-abstinens. Kan inte lyfta honom och inte bära runt på honom. Så får mysa med honom så gott det går när han ligger ner, men oj vad jag saknar att krama om min lille skrutt.
 
Så långt det här blev och det blev kanske lite rörigt. Får hoppas jag får ordning på skrivandet och kanske kanske finns det hopp om designen (tveksamt